SMOKE CITY

PROIZVODI

Česta pitanja

PITANJA

01. rEGISTRACIJA

Mogu li naručiti ako nisam registrovan?

Narudžbu nemožete izvršiti ako niste registrovani korisnik. Registrovati se može svako pravno lice iz Bosne i Hercegovine koje želi da izvrši narudžbu.

 Koje podatke moram unijeti za registraciju?Da bi se registrovali morate unijeti ime i prezime, naziv firme, email adresu, broj telefona i JIB – Jedinstveni identifikacioni broj.

Zašto je potrebno unijeti sve podatke prilikom registracije?

Svi podaci su potrebni da bi mogli na navedenu email adresu ili broj telefona dostaviti vaše korisničko ime i jedinstvenu šifru za pristup Smokecity-u Webshopu, nakon čega postajete registrovani korisnik.

02. ADRESA

Kako dostaviti artikle na adresu koja nije moja adresa?

Prilikom finaliziranja vaše narudžbe, pojaviti će se kvadratić za biranje opcije da li želite da vaša adresa također bude i adresa na koju želite da se dostave proizvodi. Dovoljno je samo odznačiti taj kvadratić i izaći će vam nova polja za unos adrese na koju želite da izvršite dostavu.

Promijenio sam adresu. Moram li se ponovo registrovati?

Ne, ne morate se ponovo registrovati. Potrebno je samo da ažurirate vaš profil.

Koliko vremena je potrebno da dobijem svoju pošiljku?

Nastojat ćemo da kupljene proizvode ili robu isporučimo u najkraćem mogućem vremenskom periodu ili po zahtjevu kupca na željeni datum.
Image Newletter

REGISTER

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane u našim privacy policy.